Verzending & Retouren

Uw verzending

Bestellingen bij Watchvision worden op de meest snelle wijze en met uiterste zorg ingepakt en naar U verzonden. Onze vaste leverancier biedt het pakket bij u thuis aan. Mocht u niet thuis zijn dan laat de bezorger een notitie achter bij U in de brievenbus.

De verzendkosten zijn gratis. Hierin zijn begrepen de verzendkosten zelf en de kosten voor verzekering van het pakket. Mocht een pakket dusdanig beschadigd zijn en het artikel zelf ook laat u het ons dan weten. U kunt het pakket met artikel(en) kosteloos retour zenden. Neem contact op met:

info@watchvision.nl of 085 – 111 70 68

U ontvangt – na ontvangst van het retourartikel(en) – zo spoedig mogelijk uw nieuwe artikel.

Zodra het pakket verzonden is verzenden wij u het T&T nummer wat bij het pakket hoort. U kunt dan zelf uw pakket volgen tot aankomst.

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via watchvision.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is